Kontakt

Jeg er klar til at blive din Fotograf - Er du?

Ofte stillede spørgsmål

Mine priser varierer fra opgave til opgave.
Nogle opgaver kræver mere planlægning, andre opgaver kræver at jeg måske satser mit udstyr for at få billedet.
Der kan også være opgaver, som har brug for special redigering.

Alt det spiller ind i prisen, jeg går dog efter, at det skal være fair og rimeligt for begge parter.

Kort sagt, nej.

Mit fokus område er Jylland, men jeg ikke bange for at besøge Djævle-øen eller tage flyet til Mexico, hvis det er behovet.

Mit speciale er fotografering.
Men det sidste år, har jeg lavet SoMe & små reklame vdeoer, der hvor jeg har været i praktik.

Det har jeg valgt at investere i, og har nu et setup der kan skabe super lækkert kvalitets optagelse istedet for den dårlige håndholdte mobil optagelse..
Her bliver fokuset på dig, og din fortælling (Selvfølgelig med noget lækkert B-Roll indover, ellers bliver seerne trætte og scroller videre)

Nej.
Eller jo, det kommer helt an på opgaven.

Privat
Her sender jeg ikke rå-filerne eftersom, at en dårlig redigering kan ødelægge mit billede og derved også mit navn.

Inden fotoshootet, har vi lavet en forventnings aftale, hvor du har fortalt hvad du gerne vil have.

Jeg går meget op i slut resultatet, og du vil selvfølgelig have noget at sige forhold til farverne og udtrykket.
I sidste endte, hyrer du mig som fotograf pga min stil.

Erhverv
Er du ved en virksomhed, som har faste grafikere og medie-designere, så er jeg til at forhandle med, eftersom de har en hvis erfaring indefor feltet.

Med mindre andet er aftalt, så opbevarer jeg filerne i 6 måneder.

Så skulle du komme til at slette dem, og lige pludselig står og mangler dem, henvender du dig bare til mig.

Som udgangspunkt nej.

Har du brug for faste aftaler, så finder vi ud af det.
Jeg vil dog ikke binde dig eller din virksomhed til, at skulle have taget billeder, hvis der ikke er brug for det.

Fotograf – Jacob Berrig © 2024
Mølleparken 3, 7080 Børkop
CVR : 45046869

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.